Pharmec susţine Crucea Roşie Română în campania de strângere de fonduri pentru victimele cutremurului din Nepal!

Pharmec Healthcare Software vă invită să vă alăturaţi Campaniei de strângere de fonduri pentru victimele cutremurului din Nepal organizată de Crucea Roşie!

Sumele colectate vor fi direcţionate de Crucea Roşie Română spre a fi utilizate de Federaţia Internaţională de Cruce Roşie şi Semilună Roşie pentru susţinerea ajutorului de primă necesitate şi se vor concentra pe adăposturi temporare, restabilirea furnizării apei potabile şi a facilităţilor sanitare, precum şi oferirea de hrană, asistenţă medicală şi suport psihologic populaţiei afectate.

Puteţi face donaţii în conturile BRD deschise de Crucea Roşie Română la Agenţia Piaţa Romană, Bucureşti:

Lei: RO14BRDE410SV34436474100

Euro: RO02BRDE410SV34436714100

Pentru donaţii online se poate accesa site-ul www.crucearosie.ro.

Vă invităm să fiţi alături de noi, prin donaţii, în susţinerea celor peste 800.000 de persoane afectate de cutremurul de 7,9 grade Richter care s-a produs sâmbătă, 25 aprilie, foarte aproape de capitala statului Nepal, Kathmandu.

În calitate de furnizori de aplicaţii pentru industria medicală şi farmaceutică din România, suntem activ implicaţi şi în activităţi de responsabilitate socială. Tragedia cu care se confruntă locuitorii Nepalului este amplificată de lipsa de hrană, adăpost şi de apă potabilă a supravieţuitorilor cutremurului. În acest context, ajutorul Comunităţii Pharmec este binevenit pentru a da o şansă în plus locuitorilor acestei ţări!

Nu uitaţi că prin donaţia dumneavoastră puteţi salva o viaţă!

Îi puteţi sprijini pe sinistraţi şi prin promovarea conturilor Crucii Roşii către pacienţii cu care luaţi contact în cabinet sau în farmacie!

Cel mai recent bilanţ al tragediei estimează că până în prezent au murit peste 4.400 de oameni, iar peste 800.000 de persoane sunt rănite. Un număr şi mai mare de sinistraţi au nevoie de ajutor.

Crucea Roşie din Nepal şi autorităţile naţionale au luat măsuri imediate pentru a asigura operaţiunile de salvare şi de distribuire de materiale de primă necesitate pentru populaţie. Pentru a susţine operaţiunile de ajutorare a victimelor acestui dezastru umanitar, Federaţia Internaţională a Societăţilor de Cruce Roşie şi Semilună Roşie a lansat un Apel Internaţional de Urgenţă. Suma iniţială necesară pentru asistarea persoanelor afectate de cutremur este de 33 de milioane de euro.

Crucea Roşie Română se alătură eforturilor Federaţiei şi lansează “Apelul pentru Nepal”. Campania constă în colectarea de fonduri online şi direct în conturile deschise special pentru acest apel.

Sursa: Pharmec Healthcare Software

Leave a Reply